I. Csapat Találkozó

Magyar Airsoft Csapat

I. Csapat Találkozó

2019.09.20-22 között megszerveztük az első csapat találkozót, ami nagyon jól sikerült! A csapat többsége jelen volt és innen is nagyon szépen köszönöm minden résztvevőtől, hogy eljött. A szállást és a kedves vendéglátást is természetesen köszönjük! 🙂

Szálláson, gyakorlat előtt – fotó by Ice
Terepgyakorlaton – fotó by Léna
Csapatmozgó terepgyakorlatok – fotó by Léna
Csapatmozgó terepgyakorlatok – fotó by Ice

Több kép készült, de majd fent lesz a teljes album egy külön mappában. A találkozóról videoanyagok is készültek, és egy komplett összefoglaló videót is megtalálhattok itt.

Dmitry (zöld terepmintás) & Viking (sivatagi terepmintás) – fotó by Ice

Elsősorban szórakozni mentünk és másodjára csapat gyakorlatozni. Veteránnak köszönjük, aki mint igazi honvédtiszt, bemutatott nekünk több gyakorlatot, amit idővel majd elsajátíthatunk.

Veterán bemutatót tart – fotó by Léna

Az összefoglaló videót kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk, mivel csúnya szavak hangzanak el benne. Sorrendben vannak leírva a zeneszámok, ahogy a videóban elhangzanak. A csapatban tapasztalt játékosok játszanak. 2016 óta ismerjük egymást, de vannak újonnan érkező jövevényeink is. Remélhetőleg a jövőre tekintve többen és többet juthatunk el airsoft játékokra. A jövőben várható hasonló esemény, mint a csapat találkozó! 🙂

Zeneszámok:

  1. DALLAS – Original TV Intro 1986 (Theme Song)
  2. Kenny Loggins – Footloose
  3. MAGNUM, P.I. Theme
  4. Bon Bon – Kútfejek
  5. Spineshank – Synthetic

Az “Indavideo” természetesen ront a videó minőségén, de az eredeti videó minden olyan csapattagnak meg van, akik részt vettek ezen az eseményen! Javítani tudtok a videó minőségén, ha lent a fogaskerékre kattintva, átállítjátok 720p-re!

Erre az ikonra “[]” kattintva kitudjátok a videót nagyítani! 😉

Tags: , , , ,

error: Content is protected !!